laupäev, 15. september 2012

NetiKink tootevalikusse lisandus mitu uut ja huvitavat toodet

NetiKink pakutavate kingituste hulka on lisandunud kolm uut kummist külmkapimagnetit. Külmkapimagnetid on igati praktilised kingitused, mis sobivad praktiliselt igaks sündmuseks. Uued külmkapimagnetid on spetsiaalsest kummist, mille pealmine kiht on kaetud spetsiaalse kihiga, millele meie pressime sublimatsioontrükis Teie pildi. Magnetid tulevad sellega kenad ja igati vastupidavad.

Kokku lisandus kolm uut tüüpi magnetit:

NetiKink kingituste poe fotokristallide tootevalikusse on lisandunud kolm uut suurt alusega fotokristalli. Need fotokristallid on hulktahukad ja sobivad hästi ka näiteks erinevateks auhindadeks. Kuid loomulikult saab neid kasutada ka tavapäraste kingitustena – näiteks laste või perepiltidega. Vaadake kindlasti kõiki meie valikud olevaid fotokristalle siit lingilt.

Ka on  NetiKink poes nüüd uute toodetena müügile pandud ka kaks kena kingitust naistele – ehtekarbid. Teil on võimalik valmistada oma kallimale kena ja omapärane kingitus just Teie kujundusega – ehtekarp.

Koondasime ehtekarbid ka ühte kategooriasse kokku koos rahakassadega. Otslink rahakassad ja ehtekarbid kategooriale on SIIN.

Lisaks vaadake kindlasti  kõiki  NetiKink poe uusi tooteid, mida pidevalt lisatakse. Uued tooed on kõik näha siin lingil.

http://netikink.eu/

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar