pühapäev, 22. oktoober 2006

Mina printeriga maadlemas

Eile õhtul oli sõbral vaja kiiresti 11 lehte välja printida. Saatsis siis faili mulle ja ütles, et hakkab tulema, et need kätte saada. OK. Võtsin faili lahti, vaatasin üle ja panin printima. Ei midagi... Panin veel. Ikka ei midagi. Nüüd hakkasin juba viga otsima, et milles siis jama. Uurisin Cupsi, vaatasin error logisid jne. Kuni lõpuks  vaatasin ka printerit - et mis veateadet see mulle vilgutab (mu Epson näitab vigadest erinevate nuppude vilkumisega). Kuid see ei näidanud midagi - mitte kui midagi. Ta polnud lihtsalt sisse lülitatud....

Ehk siis taas vana tõsiasi - iga asi töötab paremini, kui ta sisse on lülitatud. Imelik on muidugi, et mulle mingit veateadet ei näidatud, kuid see vast seletatav sellega, et mul ruuteri taga olev printer.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar