laupäev, 30. september 2006

Esimene osa sukeldumis kursusest lõpuks möödas

Esimene osa sukldusmis kursustest on praktiliselt möödas. Teooria tehtud, basseini tunnid tehtud ja ka avasukeldumine valmis. Jäänud on ainult üks lisa tund teha, et õppida rohkem selgeks oma ujuvust. Just sellega on mul hetkel kõige rohkem probleeme. Ma olen kas all või siis ülevaal :) Vahepealset momenti nagu pole :) Kuid see pidi lihtsalt aega võtma, sest tänu oma suurusele on mul ujuvuse leidmisega lihtsalt raske ja nõuab kogemusi. Sest ainuüksi kopsu maht on mul umbes 5-6L, lisaks tohutult ujuvat rasva. Kui siia veel XXL mõõdus kalüpso ka lisada, siis võibki tulemus üsna kentsakas olla. Kuid see asi on siiski õpitav ja loodetavasti suudan ka varsti vabalt vees hõljuda :) Et täiega nautida sukeldumist, sest tegu on tõesti igati mõnusa ajaviitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar