teisipäev, 4. aprill 2006

Delfist pärit ütlus

Leidsin Delfist sellise laheda ütluse. Mulle meeldib :)

Linux on nagu oma naine. Kord peavalu, kord pahad päevad, aga kui oskad ennast korralikult sisse häkkida ja ära konfigureerida, kaovad peavalud ja päevad ning midagi mõnusamat annab leida. Teenuste hulk on lai ja mitmekesine, tõsi küll - tuumapommi ta valmis ehitada ei oska.

Mac jällegi on nagu armuke. Naeratav ja elurõõmus, aga suhtlemine temaga on kallis lõbu ja kui rahadeta jääd, siis "head aega"! Kuigi ta oskab eriti hästi falsetti kasutades aariaid laulda jääb saadaolevate teenuste arv pehmelt öeldes piiratuks.

Windows pidavat olema nagu lõbunaine. Kõike küll saab, aga see kõik maksab. Kui tegu pole otseselt "auguteenusega", on töö räpakas ja võhiklik. Kõik oleks justnagu korras, kui need haigused ja viirused pidevalt liiga ei teeks. Sellekohane arstiabi on ka paraku kallis ja ka ebamugav. Lisaks on iga kord juba maja ukse taga ebamugav tunne, et keegi üritab sind pildistada.

ReactOS on jällegi nagu süütu tütarlaps. Ei ta oska õieti midagi, iseloom ja rinnapartii on välja kujunemata ja temaga lähedastesse suhetesse laskumine on kui mitte kriminaalne, siis kindlasti pedofiiliaks nimetatav perverssus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar