kolmapäev, 29. märts 2006

Jamasin läpakaga

Võtsin siis lõpuks ette oma läpaka klaviatuuri, millel ammu juba P täht kalas. Ihv oli mulle andnud ühe vana Compaq Evo n620c klaviatuuri. Kahjuks see aga üks ühele ei sobinud. Muidu poleks midagi olnud aga trackpointer ei hakanud tööle. Mis siis ikka - kuna kruviaugud sobisid, siis tuli vanalt klaverilt pointer koos oma väikse elektroonikaga eemaldada ja see teisele panna. Ja saigi kõik korda. Kes aga arvab, et asi tõesti nii lihtsalt läks, see eksib :) Otse loomulikult ei võtnud läpakas alguses ju pilti ette. Aru ei saanud, milles jama. Otsisin ja kaevasin. Vaatasin, et nu ei ole ju klaviatuuri all ühtegi sellist osa, mida oleks saanud kahjustada. Siis avastasin, et aku lahti ei tule. Midagi oli aku eemaldamise mehanismiga lahti ja see läks üldse katki. Peale poolt tundi jamamist sain aku tagant ära, veel jamamist ja lõpuks buutis ka mu läpakas :) Siis sain hakata klaviatuure testima. Kuid lõpuks sain korda. Ainult akut nüüd enam ilma kruvikeerajata küljest ei saa :)

Muidugi tekitas veel lõpuks nalja, et avastasin, et jamab V täht. Arvasin, et üks jamav täht asendus teisega. Kuid õnneks V-d pesas kohandades (pidin ta enne eemaldama, et kruvidele ligi pääseda) sain ka selle tööle.

Nüüd ootab läpakat veel ees MultyBay (või mis iganes see Compaqitel kaanel on) lahti saamine. Mul sinna WiFi kaart olemas, kuid praeguse katte kruvi nii kõvasti kinni, et ei saa kuidagi lahti :) Kuid küll ka selle küljest saan...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar