teisipäev, 24. oktoober 2006

Tänane päev - Fedora Core 6 väljas

Fedora Core 6 on lõpuks välja lastud. Pole ise juba pikka aega olnud Fedora taga, seega peaks vast ka teda uuesti katsetama ja proovima. Kuigi Ubuntuga nagu hetkel igati ära harjunud. Samas, vaadates, mis elevusega Fedora kasutajad uut versiooni ootasid, seda juba varem erinevatest kohtadest alla laadisid ja paigaldasid, siis tekib ka endal tahtmine seda katsetada ja ehk ka väike ülevaade kirjutada. Vaatab, kuidas nädalavahetusel muidugi aega on.

2 kommentaari:

  1. Eks ma ise ole ka viimasel ajal Kubunutu ja FC (5) vahel laveerinud. Ubuntu kui distrubutsiooni on minu jaoks liiga kastreeritud (sudotamine käib närvidele ning too ei tööta kah korralikult (vähemalt Kubuntu all)). FC on jällegi nn. "Power User"-i loom ning sellega mul taolisi probleeme ei ole olnud. FC on muidugi tuntud "Gadget Linux" (kõige uuemad jubinad) ning alati kõik junnid korraga tööle ei pruugi minna (peab ise natukene vaeva nägema ja käsureal möllama).

    Kui ma ei eksi, siis lükati FC6 ilmumist ise natukene edasi, kuna olid mingid probleemid, kuid muidu tundub olevat FC6 suur edasiminek (vähem probleeme).

    Peab ise ka mõnipäev DVD-ISO tirima panema, peab sunniku enda nahal ka järele proovima...

    VastaKustuta
  2. fedora on siiamaani ainult peavalu põhjustanud minu hp pv5000 läpparile kuid ma arvan ,et varsti saan kõik asjad tööle siis mulle hakkab see meeldima.
    Toimingud on natsa teistmoodi kuid lihtsad ja kasutajasõbralik.

    VastaKustuta