pühapäev, 15. oktoober 2006

Ettur

Tõeline etturi tunne on peale tulnud. Ja seda seoses tööga. AS Merxi omanikud, eesotsas Enn Õunpuuga on taas oma "lahedate" ideedega lagedale tulnud. Kui aasta tagasi alustati suure hurraaga liitumist Õhumeistri ja Merxi vahel, siis nüüd ollakse jõudnud järgmisele tasemele.

Aasta tööd, sellest pool aastat olen ise metsikult vaeva näinud, et ühendada kaks hoolduosakonda. Teha kõik, et süsteem kasvaks ja töötaks ühise meeskonnana. Tegime tohutult investeeringuid töövahenditesse, kogu see protsess võttis mul närve ikka üsna läbi. Unetud ööd polnud haruldus, kus pidevalt mõtlesin - mida edasi teha, kuidas teha. Lõpuks on hakanud tulema esimesed viljad, mehed on rahul, meil on tunne, et asi hakkab looma.  Endal mul närvid läbi, kuid mingi lootus nagu paistaks. Vähemalt meestel on usku.

Ja nüüd - tulemus. Õunpuu teatas - aitab naljast. Kõik siin ilmas on muutuv. Ka Merx on muutuv ja nii viiakse sisse suured struktuuri muudatused. Hooldus peaks muutuma kõige võimsamaks ja tulutoovamaks üksuseks Merxis. Aga Õhumeister hakkab olema koos oma hooldusega erlaid tütarfirma AS Merxi kõrval....

Pool aastat tööd ja higi - lihtsalt vastu taevast.

Seega järgmine päev peale selle uudise teada saamist - esitasin lahkumisavalduse. Hiljemalt 10 novembrist olen vaba. Mida edasi teen - ei tea veel. Pole tõesti otsustanud. Tahaks väga paljuski ise edasi liikuda, kuid kardan, et selleks ei jätku vahendeid. Kuhugi palgalsisele tööle pean siiski minema. Mida ja kuhu ma edasi lähen - seda pole ma veel otsustanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar